WIJ ZIJN GOED IN VORM...

Goedinvorm grafische producties is een grafisch ontwerpbureau in Den Haag, opgericht in 2003. Wij, Jeroen en Yordi, vinden het fantastisch om mooie ontwerpen te maken, die we terug zien in het dagelijks leven. Daarom houden we van print- en drukwerk.

Onze specialiteit is dan ook bedrijfsdrukwerk zoals brochures, advertenties, menukaarten en nieuwsbrieven. Tevens ontwerpen we de gehele huisstijl inclusief logo voor uw bedrijf. En uiteraard horen daar ook digitale toepassingen bij.

Daarnaast begeleiden we het hele traject tot het eindresultaat. Wat concreet inhoudt dat we, vanwege ons grote netwerk, ook voor concurrerende prijzen het drukwerk voor u kunnen verzorgen.

Jeroen

Jeroen van den Akker (links op de foto), een geboren en getogen Hagenees, vond na de middelbare school zijn weg naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Hij heeft mooie opdrachten op Aruba verzorgd tijdens zijn stageperiode maar aardde al snel in Katwijk.

In Katwijk werkte hij bij een grote drukkerij. Daar maakte hij veel werk voor verschillende opdrachtgevers als Maarleveld&Co waar hij POS materiaal verzorgde voor o.a. Prada parfums, Paco Rabanne en Valentino. Ook maakte hij diverse leuke projecten als het boek ‘Den Haag: Popstad nr. 1’. Na enkele jaren voegde Yordi zich hierbij en zo kwamen zij terecht in Den Haag, waar toch het merendeel van het netwerk zit.

Yordi

Yordi Benjamin Vermeulen, een echte Hagenaar, ontmoette zijn maatje Jeroen op de middelbare school. Ook hij volgde de opleiding Grafisch Vormgeven in Rotterdam en heeft daarna de Cartoonschool in Amsterdam voltooid.

Na zijn stage bij een reclamebureau in Scheveningen heeft hij zijn baan daar voortgezet en o.a. jarenlang uitingen gemaakt voor O’Neill Europe, diverse schoolagenda’s en Den Haag Marketing. Daarna is hij gevraagd als Junior Art-Director te werken bij Brunotti Europe. In 2003 zijn zij GOEDINVORM gestart, vanwege een wederzijdse interesse in leuke grafische oplossingen verzinnen voor een verscheidenheid aan cliënten.

Van 2007 tot en met 2016 waren wij gevestigd aan de Westduinweg op Scheveningen. Op een bijzonder moment werd ons gevraagd om het indrukwekkende, monumentale pand aan de Bankastraat in Den Haag te betrekken. Een centrale ligging, een fijne buurt en geweldige buren... de keuze was snel gemaakt. 

 
Schermafbeelding 2018-10-02 om 16.45.47.png

CONTACT

Bezoekadres

Bankastraat 100

2585 ES Den Haag

Postadres

Bankaplein 3

2585 EV Den Haag

 

070 41 61 666

info@goedinvorm.nl